0629 998 619     Elérhetőség

0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

1 - 10 termék, Összesen:41

Ebben a hónapban, meg voltunk lepődve a legőrültebb divat újdonságoktól! És beismerjük – ez a mi kedvenc időnk a divat keresgéléshez!Read More
2017 júl. 13 11:38:33 By spelaG Styling,
Óh, ez az amire vártunk! A nyár már teljesen megérkezett és mi izgatottak vagyunk.Read More
2017 júl. 6 13:11:46 By spelaG Styling, lifestyle,

Bizonyára nagyon sok minden fogja fűszerezni a nyaralásod kalandjait! De nekünk csak a ruhák járnak a fejünkben! Választhatsz valami vonzót bármilyen alkalomra.


Napközben válassz olyat, ami egyszerű és könnyed. A jelenlegi sikerek a minták, amiket még nem is láttunk. Az erő nélkülözhetetlen. Ezért ne félj kipróbálni valami újat. Élénk színek, kivágott hátak, fodrok... Bármit választasz, DIVATOS leszel. Ha a napot a tengerparton töltöd, válassz olyan ruhát, ami jól illik a fürdőruhádhoz. ( >> FÜRDŐRUHÁK).

Estére, válassz olyat, ami egy kicsit elegánsabb. A nyári ruhák úgy vannak tervezve, hogy többet mutassanak. Legyél csábító és romantikus egyszerre. Viszont ne felejtsd el, hogy a nyár a lazítás ideje. Ezért táncolj egész este, sétálj a tengerparton naplementekor, és élvezd a jó vacsorát...Minden öltözéket amit választasz vonzó divat kiegészítőkkel tudod teljessé tenni! ÉLVEZD A NYARAT!!

>>> KIEGÉSZÍTŐK

2017 jún. 29 12:10:12 By spelaG Ruhák,
Ez nem egy melltartó. És nem egy rövid felső. Fehérneműként vagy fő ruha darabként is viselhető.Read More
2017 jún. 21 11:16:20 By spelaG Styling, Fehérnemű, lifestyle,

Hogy kezded a napod? A szekrény előtt állsz, és kiválasztasz egy nadrágot. Ma, ezt a klasszikus feketét. Aztán kiválasztod a felső részt. És itt kezdődnek a problémák. Fehér felsőt akartál fölvenni. De nem találod. Ezért egy tarkát választasz. De most már a fekete nadrág nem megy vele igazán. Leveszed és farmert keresel. Ezeknek a kombinációja viszont nem tetszik, ezért ismét átöltözöl. Felvehetek egy hosszú szoknyát és egy rövid felsőt? De a színek nem illenek egymáshoz, ezért a kombináció nem működik! És kezdődik minden előről...

És hogy tudnád azonnal megoldani a dilemmát? EGYSZERŰEN! Válaszd egyben a kettőt! Válassz egy overált! (>> RUHÁK) Talán még nem is gondoltál erre az öltözködésben, de ez segíteni fog azokban a pillanatokban, amikor nincs ihleted több ruhadarabot kombinálni.

Az overálok és ruhák kedveltek, hiszen könnyen alakíthatók a vágyott stílusra! És ezt egy darab hozzáadásával elérheted – például a TÁSKÁKKAL! És ez tényleg BOMBA lesz! Nézd meg az elképzeléseinket, amiket készítettünk.


2017 jún. 14 11:12:27 By spelaG Ruhák, Styling, lifestyle,

Nehéz elkerülni a fürdőruha vásárlást a nyár folyamán. És ugyanakkor a vásárlás meg is őríthet. Így könnyebb lesz eldöntened, hogy melyiket válaszd, ha segítünk benne. A polcokon egész rakás modellek vannak. És a divatirányzatok nagyon gyorsan változnak. Valóban nehéz találni valami jót. Néha szükség van arra, hogy kilépj a komfort zónádból, és kipróbálj valami újat, amire eddig még csak nem is gondoltál volna! Érdemes! Másrészt ne válassz fürdőruhát csak azért, mert jelenleg KAPHATÓ! Válaszd ki azokat, amik kiemelik az alakodat, és nagyszerűen fogod érezni magad bennük!


A testalkatom:

ALMA

Ezzel a testalkattal rendelkező hölgyek el szeretnék takarni a hasukat... Választhatsz két-részes, egyrészes és tankini fürdőruhák közül. Válassz magasderekú bikinit – a retró jelenleg divatos! A gyűrött anyagok javasoltak, mivel elrejtik a dudorokat.

KÖRTE

Kisebb felsőtested és erősebb a csípőd és a lábad? A testednek csak a megfelelő arányt kell megkapnia. Válassz nadrágot szélesebb szárral, amíg a felsőd legyen részletekben gazdag!

HÁROMSZÖG

Amikor a csípő szélesebb, emeld ki a melled hármszögletű felsőkkel vagy fodrokkal!

ATLETIKUS

Ha nincs sok domborulatod, akkor könnyen létrehozhatod a homokóra alkatot minimál fürdőruhával! Ne feledkezz meg a mintákról, amik optikailag nagyítanak!

TÖB --> NYÁRI ruha
2017 jún. 8 14:03:42 By spelaG FÜRDŐRUHA , Styling, lifestyle,
Ez egy divat felhívás minden olyan lány számára, akik elsők szeretnének lenni a sorban a legforróbb újdonságok megszerzésében!Read More
2017 jún. 2 8:39:25 By spelaG Ruhák, Styling,
A válaszok - és vásárlói inspirációd - itt vannak.Read More
2017 máj. 24 14:15:45 By spelaG lifestyle,
Végeztünk a tavaszi trendekkel és nyárba sétálunk - nyári ruhadarabokkal, amelyeket egyszerűen nem hagyhatsz ki! ...Read More
2017 máj. 18 13:31:26 By spelaG Styling, lifestyle,
A fűzők nemrég jelentek meg a divat világában, főként a Kardashian nővérek miatt...Read More
2017 máj. 11 13:45:02 By spelaG Styling,

1 - 10 termék, Összesen:41