0629 998 619     Elérhetőség

0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

1 - 10 termék, Összesen:38

Ez nem egy melltartó. És nem egy rövid felső. Fehérneműként vagy fő ruha darabként is viselhető.Read More
2017 jún. 21 11:16:20 By spelaG Styling, Fehérnemű, lifestyle,

Hogy kezded a napod? A szekrény előtt állsz, és kiválasztasz egy nadrágot. Ma, ezt a klasszikus feketét. Aztán kiválasztod a felső részt. És itt kezdődnek a problémák. Fehér felsőt akartál fölvenni. De nem találod. Ezért egy tarkát választasz. De most már a fekete nadrág nem megy vele igazán. Leveszed és farmert keresel. Ezeknek a kombinációja viszont nem tetszik, ezért ismét átöltözöl. Felvehetek egy hosszú szoknyát és egy rövid felsőt? De a színek nem illenek egymáshoz, ezért a kombináció nem működik! És kezdődik minden előről...

És hogy tudnád azonnal megoldani a dilemmát? EGYSZERŰEN! Válaszd egyben a kettőt! Válassz egy overált! (>> RUHÁK) Talán még nem is gondoltál erre az öltözködésben, de ez segíteni fog azokban a pillanatokban, amikor nincs ihleted több ruhadarabot kombinálni.

Az overálok és ruhák kedveltek, hiszen könnyen alakíthatók a vágyott stílusra! És ezt egy darab hozzáadásával elérheted – például a TÁSKÁKKAL! És ez tényleg BOMBA lesz! Nézd meg az elképzeléseinket, amiket készítettünk.


2017 jún. 14 11:12:27 By spelaG Ruhák, Styling, lifestyle,

Nehéz elkerülni a fürdőruha vásárlást a nyár folyamán. És ugyanakkor a vásárlás meg is őríthet. Így könnyebb lesz eldöntened, hogy melyiket válaszd, ha segítünk benne. A polcokon egész rakás modellek vannak. És a divatirányzatok nagyon gyorsan változnak. Valóban nehéz találni valami jót. Néha szükség van arra, hogy kilépj a komfort zónádból, és kipróbálj valami újat, amire eddig még csak nem is gondoltál volna! Érdemes! Másrészt ne válassz fürdőruhát csak azért, mert jelenleg KAPHATÓ! Válaszd ki azokat, amik kiemelik az alakodat, és nagyszerűen fogod érezni magad bennük!


A testalkatom:

ALMA

Ezzel a testalkattal rendelkező hölgyek el szeretnék takarni a hasukat... Választhatsz két-részes, egyrészes és tankini fürdőruhák közül. Válassz magasderekú bikinit – a retró jelenleg divatos! A gyűrött anyagok javasoltak, mivel elrejtik a dudorokat.

KÖRTE

Kisebb felsőtested és erősebb a csípőd és a lábad? A testednek csak a megfelelő arányt kell megkapnia. Válassz nadrágot szélesebb szárral, amíg a felsőd legyen részletekben gazdag!

HÁROMSZÖG

Amikor a csípő szélesebb, emeld ki a melled hármszögletű felsőkkel vagy fodrokkal!

ATLETIKUS

Ha nincs sok domborulatod, akkor könnyen létrehozhatod a homokóra alkatot minimál fürdőruhával! Ne feledkezz meg a mintákról, amik optikailag nagyítanak!

TÖB --> NYÁRI ruha
2017 jún. 8 14:03:42 By spelaG FÜRDŐRUHA , Styling, lifestyle,
Ez egy divat felhívás minden olyan lány számára, akik elsők szeretnének lenni a sorban a legforróbb újdonságok megszerzésében!Read More
2017 jún. 2 8:39:25 By spelaG Ruhák, Styling,
A válaszok - és vásárlói inspirációd - itt vannak.Read More
2017 máj. 24 14:15:45 By spelaG lifestyle,
Végeztünk a tavaszi trendekkel és nyárba sétálunk - nyári ruhadarabokkal, amelyeket egyszerűen nem hagyhatsz ki! ...Read More
2017 máj. 18 13:31:26 By spelaG Styling, lifestyle,
A fűzők nemrég jelentek meg a divat világában, főként a Kardashian nővérek miatt...Read More
2017 máj. 11 13:45:02 By spelaG Styling,
Csajszi, ideje felhívni a barátaidat és megragadni az online boltban már elérhető nyári darabokat!...Read More
2017 máj. 4 14:48:54 By spelaG Ruhák, lifestyle,
Nyáron az egész napot a strandon tölthetjük...Read More
2017 ápr. 27 11:08:24 By spelaG FÜRDŐRUHA , Styling, lifestyle,
És így diadalmaskodva beléptünk a tavaszi szezonba, amelyet új trendek jellemeznek...Read More
2017 ápr. 20 12:10:31 By spelaG Styling,

1 - 10 termék, Összesen:38