Még ha az iskolai napok mögötted is vannak, akkor is divatos fordulópont lesz ez számodra is. Hozz létre egy "új kezdetet", és készíts elő kulcsfontosságú stílusdarabokat, amelyek meg fognak változtatni minden nap. Az őszi szél már kopogtat a ruhásszekrény ajtaján! ;)

Az utolsó nyári problémák véget érnek, és itt az ideje egy új kezdetnek! A nyárból az őszbe való átmenet néha bonyolult lehet - a nap egy pillanatig ragyoghat, és egy másik pillanatban hideg szél fúj. Tehát ne várj és állj készen! A választék már ebben a pillanatban is nagy, és a divatirányzatok sokkal érdekesebbek, mint valaha. Nem számít, hogy az iskolába vagy egyetemre készülsz visszamenni, biztosak vagyunk benne, hogy készen fogsz állni az új szezonból származó újdonságokkal!

Ez elég sablonosan hangozhat. De nem lehet tarka felső nélkül lenni ebben a szezonban. De ne viseld klasszikus módon! Válassz néhány számmal nagyobbat , és hordd úgy, mint egy tunikát- a tunikák újra ITT vannak! Még jobb választás egy színes minta egy másik formában. Egyedi blúz vagy kardigán! Mivel az idei divat inspiráció főként a 90-es évekből származik, feltétlenül szükséges egy puha kabát hozzáadása!

A következő fontos darabjai a stílusodnak a pulóverek és a kardigánok. Legalább 2 vagy 3 kell, hogy legyen, amiket különböző kombinációkban párosíthatsz. Jelenleg népszerű a sportos és elegáns stílus keverése, ezért ne felejtsd el a sportos leggingszeket(persze, sportoláshoz is használhatod őket!).

ontos, hogy ne félj kombinálni! Öltözz rétegesen, hogy legyőzd az időjárást! És mi kell még az iskolába? Egy táska szett - így mindent bele tudsz tenni, amire szükséged van! :)- Plavky