Ami a divat trendeket illeti, ebben az évben már megjelentek az új divat trendek. Az év hűvösebb részében meleg pulóvereket és rendkívül népszerű pulóver-ruhákat viselünk. Különös figyelmet szenteltek a kötött pulóver szetteknek, amik nadrággalvagy szoknyákkal vannak kombinálva. A blúzok következnek a sorban. Tökéletes irodába, szabadidőtöltéskor, kávézáshoz a barátokkal, amikor csak szeretnéd...

Klasszikus blúz - vagy nem olyan klasszikus? Az új kollekció blúzai olyan részletekkel rendelkeznek, mint a masni, a fodor és a csipke. A blúz egy időtlen darab, amely egész évben viselhető. Az év hűvösebb részében "vizes hatású" nadrágokkal és gyapjú kardigánokkal kombinálhatjuk. Laza kombinációkhoz válassz farmert és parka kabátot. Hozz létre irodai vagy elegáns stílust ceruza szoknyával vagy magasderekú nadrággal. Sok lehetőség van ... Nagyszerű, ugye?

Csipke vagy átlátszó blúz - mert van néhány darab, amit bármikor lehet viselni, ugyanakkor stílusos és kifinomult, elegáns és csábító megjelenésű. Néhány ilyen darab lélegzetelállító. Számtalan divatkombináció jut eszünkbe.

Mintás blúzok - A tavalyi képviselői mindenütt jelen voltak, és ebben az évben továbbra is uralják a divatszínt. Ezért azonnal szerezz be egy mintás blúzt, éshozd el a tavaszt a szekrényedbe, még a naptári megjelenése előtt. A csíkok és a ginghammintás modellek soha nem mennek ki a divatból, ezért győződj meg arról, hogy legalább egy ilyen darabbal rendelkezel.

A fekete szín menő, és mindannyian szeretjük! A fekete színű darab KÖTELEZŐ minden divatrajongó számára a világban. Ez a stílusos szín megérdemli, hogy az egyik kedvenced legyen, és egy fekete blúzban, stílusos királynőként fogsz kinézni.

Merj valami újat kipróbálni idén. Adj szelíd eleganciát a szekrényedbe. Hagyd, hogy ez az év tele legyen jó rezgésekkel, és hagyd, hogy az öltözéked kövesse ezt! Ha nem győztünk meg eléggé, akkor nézd meg az új kollekciónkat, mert virtuális polcaink tele vannak új blúzokkal. Boldog vásárlást!