Nehéz elkerülni a fürdőruha vásárlást a nyár folyamán. És ugyanakkor a vásárlás meg is őríthet. Így könnyebb lesz eldöntened, hogy melyiket válaszd, ha segítünk benne. A polcokon egész rakás modellek vannak. És a divatirányzatok nagyon gyorsan változnak. Valóban nehéz találni valami jót. Néha szükség van arra, hogy kilépj a komfort zónádból, és kipróbálj valami újat, amire eddig még csak nem is gondoltál volna! Érdemes! Másrészt ne válassz fürdőruhát csak azért, mert jelenleg KAPHATÓ! Válaszd ki azokat, amik kiemelik az alakodat, és nagyszerűen fogod érezni magad bennük!


A testalkatom:

ALMA

Ezzel a testalkattal rendelkező hölgyek el szeretnék takarni a hasukat... Választhatsz két-részes, egyrészes és tankini fürdőruhák közül. Válassz magasderekú bikinit – a retró jelenleg divatos! A gyűrött anyagok javasoltak, mivel elrejtik a dudorokat.

KÖRTE

Kisebb felsőtested és erősebb a csípőd és a lábad? A testednek csak a megfelelő arányt kell megkapnia. Válassz nadrágot szélesebb szárral, amíg a felsőd legyen részletekben gazdag!

HÁROMSZÖG

Amikor a csípő szélesebb, emeld ki a melled hármszögletű felsőkkel vagy fodrokkal!

ATLETIKUS

Ha nincs sok domborulatod, akkor könnyen létrehozhatod a homokóra alkatot minimál fürdőruhával! Ne feledkezz meg a mintákról, amik optikailag nagyítanak!

TÖB --> NYÁRI ruha

- Plavky