A hosszú téli hónapok és ruha rétegek után, végre meleg napokat kaptunk. És amikor meleg van kint... Mi történik? – El kell távolítanunk az összes felesleges ruharéteget és új ruhákat kell felvennünk. Mielőtt bemutatjuk a szezon legkívánatosabb ruháit és overáljait, adunk egy kis tippet. Először csinálj egy tavaszi szekrény takarítást, és vegyél néhány új trendi darabot, ami jellemezni fogja a nyaradat!

Azt mondják, hogy a legjobb rész a végén van, de mi nem tudunk várni, hogy bemutassuk a nyári ruháka új kollekciónkból most azonnal! A virágok vezető szerepet vettek át nyári ruhák tekintetében.

Mi így látjuk... A nyugodt reggelekhez a városban, rövid ruhákat választottunk vidám színekben. Természetesen, nem kell kihangsúlyoznunk, hogy a virágminta szükséges. Ezzel a fiatalos, vidám és játékos öltözékkel, az egyetlen dolog amire szükséged van az egy szandál és mosoly.

Biztosan sokat gondolkodsz azon, hogy mit vegyél fel munkába reggelente... Ezért a virágmintás ruhákat javasoljuk! A közép-hosszú ruhák egy kabáttal vagy sállal nagyon profi kinézetet biztosítanak, és néhány ruhát tunikaként is viselhetsz. Tulajdonképpen, mindegy hogy viseled őket, de a virágminta nem egy opció – hanem egy must have!

A hosszú tengerparti sétákhoz, esti kiruccanásokra vagy fesztiválokra, válassz hosszú ruhát, ami nőies. A legtöbb ruha finom színekben pompázik és rendkívül romantikus, de néhány sötétebb modell is megtalálható, ami felhívja a figyelmet minden helyzetben.

Csipke ruha? Természetesen, igen! Mivel a nyári ruhák nem lehetnek csipke nélkül. És a legtöbbet viselt színek a fehér, rózsaszín és piros. Nehéz a hosszról beszélni, mivel mindegyiket szeretjük.... Ezért akik döntésképtelenek, aszimmetrikus ruhákat is találhatnak.

A fesztiválok és az ünnepi szezon már elkezdődött, és az overálok nem kevésbé nőiesek ezekre az alkalmakra. Az overálok tökéletes öltözékek minden napra, mindenkor és minden eseményre! És miért mondjuk, hogy az overál egy MUST HAVE ebben a szezonban – mivel kombinálja a két legnagyobb divat trendet: nyitott vállak és virágminta!

Az új divat kaland itt van, készen állsz?