Megkezdődött a nap utolsó sugarainak keresése, az ősz már a sarkon áll... És lassan vágyunk olyan ruhákra, amelyek több rétegből állnak. Ezért választottunk ki egy új, női kabát kollekciót, hogy mindenki megtalálhassa azt a kabátot, amit imádni fog ebben az évszakban,amit hidegebb napok kísérnek.

Nem fogunk mellébeszélni - az őszi ruhák királynője volt és még mindig az,a bőrkabát! Még akkor is, ha a nyári esték hűvösek, előveheted a bőrkabátot. Kényelme abban áll, hogy egy női táskába is belefér, és szinte minden ruhával kombinálható. Ráadásul ezek azok az időtlen darabok, amelyekre minden divat imádónak szüksége van a szekrényében, egész éven át.

De azok számára, akik nem bírják a hideget (és biztosaan sokan vagyunk így!), a női téli kabátok azok, amelyek különösen boldoggá tesznek minket, hiszen tudjuk, hogy a hidegebb napok közelednek.

Ez egyszerű - a téli kabátonak melegnek és vonzónak kell lenniük. Az idei szezont a földszínek uralják, például: bézs, keki, zöld, de a pasztell rózsaszín és fehér sem marad el. Ne felejtsük el a legkedveltebb színt, téli kabát kérdésében- és ez a fekete. Valójában nem számít, hogy melyik színt választod, csak az a fontos, hogy a részletek kiemeljenek a tömegből.

Ezek a téli parka kabátok egyszerű tervezéssel készültek, műszőrmével. A parka kabátokkihangsúlyozzák a derekat, és tökéletessé teszik az öltözékedet, még azokon a reggeleken is, amikor nem sok ihleted van, hogy mit vegyél fel. A parka az elkövetkező hónapokban uralni fogja a divatszínt, ezért fontos, hogy alkalmozkodjon az irodai stílushoz is.

Ismételjünk - a következő szezon legfontosabb darabjai a kabátok! Válaszd ki azt, amelyik minden nap hűségesen fog követni téged.