Egy darab, ami a 90-es évekből visszatért a szekrényeinkbe, és nem szállt le a trónról, és határozottan kötelező öltözék, a body. A body természeténél fogva egyszerű ruhadarabként, főként fehérneműként volt tekintve. Ez azonban nagymértékben megváltozott, és a body nagyon fontos szerepet játszik számos kombinációkban mostanság.

A body praktikus és megfizethető. A laza kombinációkat kényelmesse, az estéket érdekessé teszi, és bizonyos helyzetekben nagyon könnyen háttérbe szoríthatja az ünnepi ruhákat. És mindezt nagyon kevés erőfeszítéssel. Remekül kombinálható magasderekú szoknyával, szélesszárú nadrággal, különösen leggingszel és farmerrel.

Tehát most már teljesen világos, hogy mely darabokat fogjuk viselni 2019-ben, de ez még nem minden. A nőiességünket könnyű kiemelni divatos felsőkkel és blúzokkal. Természetesen ez a klasszikus fehér blúz is ilyen, ami nem is annyira klasszikus, ha fodrokkal és kis részletekkel díszített. A csipke és átlátszó anyagból készült blúzok édesek és csábítóak egyszerre. Minták, amik uralták a tavalyi szezont, és a szekrényünkből idén sem hiányozhatnak a csíkos, virág és állat minták. Ha még nincsen semmilyen minta a szekrényedben –töltsd meg új darabokkal!

A fehérrel együtt, mindegyik szekrénynek rendelkeznie kell néhány fekete darabbal. Nem csak könnyen kombinálhatók, hanem nagyon vonzóak is. Az esti kombinációkhoz magasderekú farmert, fekete felsőt, magassarkú cipőt és a rendkívül népszerű plüss kabátot ajánlunk. A sportoseleganciához egyszerűen cseréld le a magassarkú cipőt sportcipőre. Ne felejtsük el, hogy a bodyk többnyire fehérnemű szolgálatban állnak, de könnyen trendi öltözékké válhatnak - egy blézerrel kombinálva a WOW-effektet érhetik el!

A bodykkal való első találkozásunk óta, most az első választásunk lett! Így az online áruházunk polcain a legkeresettebb darabokká váltak az új évre. Kiválasztottadmár az új kedvencedet?