Minden nap közelebb vagyunk ahhoz az időhöz, amikor a karácsonyfa alatt ülünk, és a családdal kibontjuk az ajándékokat, forralt bor és sokféle sütemény társaságában... Szóval, hogy tökéletes legyen ez az ünnepi szezon, szükséged van öltözékre, ami elkísér.... Csillám, színek, téli minták, gyöngyök, csipke – mindezek illenek a tökéletes ünnepi öltözékhez!

Néhány javaslatunk van számodra, tehát kezdjük!

Ha te vagy a házigazda karácsony este, akkor a PEPA ruha a megfelelő választás! Egy egyszerű midi ruhadarab karácsonyi minták kombinációjával, mint például Mikulás, hópehely és karácsonyfa, a következő karácsonyig erről fognak beszélni! Ebben a ruhában minden lépésnél árasztani fogod a boldogságot és az örömöt. És ez a lényeg!

Azok számára, akik a családi ebédet lazán, de mégis modern stílusban szeretnék elfogyasztani- javasoljuk, hogy a TEAGAN meleeeeg pulóvert kombinálják sötétkék farmerrel. Fehér, kék és piros téli mintákkal a meleg tél érzését sugallják. Hagyd, hogy a pulóver egyszerre melegséget és játékosságot kölcsönözzön.
Azok számára, akik az eleganciát kedvelik, ott van ez a tökéletes pulóver - ZAIDA, puha és bolyhos, sötétkék gyöngy részletekkel. Függetlenül attól, hogy szoknyát,legginszet vagy a farmert választasz hozzá, ez a pulóver nem marad észrevétlen, és eleganciája érezhető lesz minden alkalommal, amikor valaki az öltözékedre néz.

Csillag itt, csillag, csillagok mindenhol ... A karácsony nem tud eltelni csillag nélkül. Idén karácsonykor te is lehetsz egy csillag a NORMAN pulóver (>> FELSŐK által, ami tökéletesen illeszkedik az ünnepi hangulathoz! Ezt a pulóvert sok más alkalommal is fel tudod majd venni, nem csak karácsonykor!

Válaszd ki a tökéletes öltözéket ezekre az ünnepekre és hagyd, hogy mindenki irigyeljen!

>> ALKALMI RUHA- Plavky