Rövid vagy hosszú, motoros vagy pilótás, szőrme részletek vagy patentek. Bármelyik kabátot választod nem fogsz hibázni! A bőrkabátok a legtöbbet vásárolt darabok az év bármelyik részében.

Miután az őszi kabátok bevezettek minket a télbe, a csodálatos és fényűző műszőrrel díszített téli kabátok révén, beléptünk 2018-ba, ami örömmel fogadta új kollekciónkat. Bőrkabátok, amiket itt találsz, a tél és az ősz keveréke. Tehát bőrkabátokat és műszőrmét kapunk egyben. Hogy milyen népszerűek, bizonyítja az összes divat diktátor, aki beleszeretett első látásra!

Vess egy pillantást a bőrkabát ajánlatunkra és gyorsan válaszd ki ami a következő nyárig követni fog.

Ha olyan kabátot keresel, amiben mindig úgy nézel ki mintha a divatpályán lettél volna, akkor válassz egy rövid kabátot. Ez az a kabát ami remek lesz minden szituációban. A rövid bőrkabát már régóta egy kell, hogy legyen darabja a magas utcai divatnak és különböző stílusoknak. Különösen szeretjük a rövid bőrkabátokat cipzár részletekkel.

Mivel a tél még nem hagyott itt bennünket, örömmel választunk hosszú bőrkabátokat műszőrmével különböző színekben. Velük mindig nőies és elegáns leszel. Bár a nők mindig fáznak, ezek a kabátok béleltek és melegek, tehát egy problémával kevesebb. Tökéletes kombináció, ugye?

A fekete mindig jó választás, de a zöld és barna egy remek változás! És tökéletesen illenek a bőrkabáthoz! A bőrkabátok a legnagyszerűbb sikerek idén tavasszal. És a legszebbeket tettük ajánlatunkba.

Már tudod, hogy mindig remekül fogsz kinézni bőrkabátban.

Divattervezőink mindig kihangsúlyozzák, hogy soha nem hibázhatsz a trendi farmerrel vagy bőrkabáttal. Tehát válassz egy pár szakadt farmert és egy új bőrkabátok. Vegyél fel hozzá magassarkút és egy táskát és készen állsz, hogy legyőzd a világot!

Siess és nézd meg ajánlatunkat, meg van mindenünk ami egy tökéletes divat sztorihoz szükséges!- Plavky - JACKEN