Kabát, dzseki vagy csak egy kapucnis pulóver... Hogy mit választasz az az időtől, az érzéstől és a divat trendektől függ. De ebben a szezonban meg fogsz lepődni, mert a klasszikus modellek új divat iránymutatásokkal olyan vonzóak lettek, hogy nehéz lesz eldönteni melyik meleg ruha modellt szeretnéd igazán. Észrevetted már, hogy melyik divat trendek jellemzik a divat világot az idei télen?


Keki szín. Vagy oliva zöld. Ezek azok az árnyalatok, amiket nem kerülhetsz el. A zöld szín igazi szenzációvá vált, ha ezt választod, te leszel a legdivatosabb idén! A keki szín megjelenhet különböző árnyalatokban, még a terepminta is visszakerült! És az összes divatimádó meg van lepődve ettől a divat trendtől! A keki szín remekül kombinálható más divat darabokkal a teljes öltözékhez. És ezért, a divat világban, izgatottak vagyunk emiatt a trend miatt, ami idén a téli ruhákba is beférkőzött! Ezért a keki szín kötelező! A divatos alternatíva lehet a sötétkék, bézs és fekete. A merészeknek ez alkalommal a megfelelő választás a piros! És ez a színpaletta a tél végéig velünk marad!

A szőrme kiegészítők különlegesek. A díszes kapucni és a bélelt belsőrész szinte mindig kötelező a téli kabátok divat trendjében. Idén van még valami, ami különleges, hiszen a trendi darabok azok, amik vonzó színekben is léteznek – többnyire a rózsaszín és neon rózsaszín a két legnépszerűbb és érdekes! Felfedeztük az idei szezon legnépszerűbb kombinációját: keki és neon rózsaszín szőrme kiegészítő! És amikor úgy tűnik, hogy nincs több elképzelésünk divatos élményekre, akkor felfedezünk valami újat...

Csillám és hímzés. Ez az ami egyedi modellé tesz egy alap modellt. Csillogó ujjak a legbátrabbak, hímzett fényes flitterek a legromantikusabbak. Ismét divat tervezések egész sorozatát hozták létre. És ez az amit látni fogsz a kabátodon idén! Kiválaszthatod melyik illik hozzád a legjobban. Különböző hosszúságok is elérhetőek. Ha inkább a derékig érő kabát illik hozzád vagy egy olyan ami eltakarja a fenekedet – mindent meg fogsz találni megszámlálhatatlan kombinációban.

Amellett, hogy lenyűgöz a vizuális megjelenés, meg fog győzni a minőség és a saját élményed is. A bélelt kabátok elkísérnek az idei télen minden lépésnél, kényelmet, meleget és elégedettséget biztosítanak, a többi szezonra is előre!

Minden napra. A hideg napokon, a kapucnis pulóver jó választás! Meleg, kényelmes és divatos. Ha fázós vagy, kabát alá is felveheted. Vagy csak viseld a laza délutánokra. Színes övek, különböző minták, öltések és anyagok! Minden stílusnak, és a tökéletes befejezése az idei őszi és téli stílusnak!

- PULÓVEREK

- ELEGÁNS RUHÁK- Plavky