Ha minket kérdezel ,akkor a bőr mindig (és öröké ) divatban van! Csak úgy mint a bőrkabátok ,amik évek óta nélkülözhetetlen ruha darabot jelentenek minden divatdiktátornak ,most itt vannak a bőr legginszek .Rajtad múlik hogy itéled meg magad.

Régen a szűknadrágokat csak a vékony lányok viselték .Napjainkban már mindenki – alacsony és magas,vékony és vastag ,formás vagy anélküli – a bőr leggingszek világszerte teljessen a tavaszi divat sikerre lett.Csak úgy mint a kedvenc farmerednek , úgy kell hogy legyen a ruhatáradba egy bőr legginsznek is .Miért ? Kényelmes és praktikus, és kombinálhatóak mindenfajta ruhadarabbal.

Szerencsére ,a mai divat azt diktálja hogy minden ami eddig összeegyeztethetetlen volt az kompatibilis ,és ez egy új aggodalomra ad okot. Nagyon jól megy a tornacipőhöz és a félcipőhöz,kikötés nélkül megy a ruhához vagy a csizmához ,így semmikép nem jársz rosszul vele.Ami a ruha kombinációt illeti ,a mindennapi viseletben is szeretik ,és éjszaka a magassarkú cipővel ,senkit sem hagy közömbössen.Azok számára akik kicsit bátrabbak: bőr legginsz + csúnya tornacipő + túlméretezett felső ,szerintünk a legjobb stílus a héten .Egyetértesz ?

Reméljük hogy kaptál egy kis inspirációt a cikkünkből.Ha a válasz igen ,akkor válaszd ki a saját legginszened a Shirlen vagy a Zelina modelekből. Ha nem fogot meg az ötletünk ,semmi baj – látogass el az internetes oldalunkra és inspirálodj ,keressgélj a saját otthonod kényelméből .Így jobb ?