Ooooooo, a nyár hivatalosan megérkezett! Tehát úgy döntöttünk, megosztjuk, ami ebben az évben a strandtáskádban kell lennie. Először is, a strandtáska divatos színű kell legyen. Aztán meg kell egy törölköző, naptej, napszemüveg, egy jó könyv és természetesen egy új fürdőruha is! !

Most, amikor eljutunk a fürdőruhákhoz, fontos, hogy kiválasszuk azt, ami végigkísér ezen a hosszú meleg nyáron! Az idei év fő hangsúlyt fektet a részletekre - fodrok, csillám, csíkok és elengedhetetlen virágok. A virágok mintaként jelennek meg a fürdőruhákon, de alkalmazásként is. Melyik tetszik? Mi szeretnénk mindegyiket!

Kezdjük a bikinivel, ami minden strandtáska nélkülözhetetlen része. Ez a hűséges társad a parton reggeltől estig. A bikini minden alakhoz tökéletes, és különösen a kontúrokra helyezi a hangsúlyt. Mi még menő, ha bikinit választasz? Nos, a legszebb barnulás a tiéd lehet. Tehát, ha kombinálod a napot, a tengert és az új bikinit, nem lesz olyan ember, aki a tengerparton ne fordulna meg utánad!

A bikini mellett a nyáron a monokini is kötelező darab. A tervezők ebben az évben elrugaszkodtak, amikor a monokini fürdőruháról van szó. Ezért azúj fürdőruha kollekcióban olyan formatervezési minták találhatók, amiben nem leszel középszerű. A csipke részlet, ami a legegyszerűbb monokinit is különlegessé varázsolja, de különböző minták és részletek is megtalálhatók. Ami nagyszerű egy monokiniben, hogy felvehetsz hozzá rövidnadrágot és már készen is állsz a koktélok szürcsölésére a strandbárban vagy egy sétára a városban. És amikor a partibelenyúlik a késő éjszakába, vegyél fel egy nyári ruhát a monokini fölé, és a táncparkett a tiéd!

Az új kollekció rejtegetvalamit az érzékeny bőrűeknek is, azoknak, akik nem szeretik magukat kitenni a napsugárzásnak, vagy azoknak, akik kisebb hátrányokat akarnak elrejteni - tehát bemutatjuk a tanikinit! Kétrészes fürdőruha, ami úgy néz ki, mintha egyrészes fürdőruha lenne. Az egyedülálló tervezése ki fogja emelni a kontúrokat maximális kényelemmel. A felső rész úgy néz ki, mint egy felső, így a tankini könnyedén kombinálható a laza nappali vagy akár az esti kombinációkban is.

Most, hogy megtanultadmire van szükséged a strandtáskában, tegyél mosolyt az arcodra és győzd le a nyarat!