Hogy kezded a napod? A szekrény előtt állsz, és kiválasztasz egy nadrágot. Ma, ezt a klasszikus feketét. Aztán kiválasztod a felső részt. És itt kezdődnek a problémák. Fehér felsőt akartál fölvenni. De nem találod. Ezért egy tarkát választasz. De most már a fekete nadrág nem megy vele igazán. Leveszed és farmert keresel. Ezeknek a kombinációja viszont nem tetszik, ezért ismét átöltözöl. Felvehetek egy hosszú szoknyát és egy rövid felsőt? De a színek nem illenek egymáshoz, ezért a kombináció nem működik! És kezdődik minden előről...

És hogy tudnád azonnal megoldani a dilemmát? EGYSZERŰEN! Válaszd egyben a kettőt! Válassz egy overált! (>> RUHÁK) Talán még nem is gondoltál erre az öltözködésben, de ez segíteni fog azokban a pillanatokban, amikor nincs ihleted több ruhadarabot kombinálni.

Az overálok és ruhák kedveltek, hiszen könnyen alakíthatók a vágyott stílusra! És ezt egy darab hozzáadásával elérheted – például a TÁSKÁKKAL! És ez tényleg BOMBA lesz! Nézd meg az elképzeléseinket, amiket készítettünk.


<

- Plavky