Legalább egyszer mindannyiunknak ugyanaz volt a problémája - „Nincs mit felvennem!“ Talán kivétel vagy (és jó neked), de ha nem, akkor ez a kollekció inspirálni fog következő alkalommal, amikor a szekrényed előtt állsz. Rendelhetsz online boltunkból, ahol női ruhák rejtőznek, és még sok más. És a szöveg végén van egy meglepetés ajándék! :)

Emeld ki a nőiességedet olyan ruhákkal, amiket hordhatsz egész éven át! A melegebb napokra válassz könnyed anyagot és virág, vagy egyéb mintát. És az év hidegebb részére, válassz egyszínű, kötött meleg ruhákat , amikkel nem nyúlsz mellé. Akiknem szeretik a hideget, azokata rétegek MEGJELENÉSE fel fogja dobni. Ezért a farmer kabátok, bőrkabátok, parka kabátok és téli kabátok kötelezőek a ruhák mellé. Ne felejtsd el, hogy a ruhák idén imádják a sportcipőket, a stílusost és sportosat egyaránt! Ha platformos sportcipőt választasz, az öltözéked egyik része jobb lesz, mint a másik!

Az irodai stílushoz válassz egy midi ruhát ceruza tervezéssel és érdekes részletekkel, dobd fel az unalmas irodában töltött napokat. Délután válassz egy mini ruhát és sportcipőt kávézáshoz a barátokkal. És az esti kiruccanáshoz és fesztiválhoz, engedj meg magadnak egy kis különlegességet – csillám, csipkeruha, fodros ruha vagy virágminta! Wow, mindegyiket választanánk!

Amikor nem tudod eldönteni, hogy nadrágot vagy szoknyát válassz, akkor itt az elegáns overál – még mindig a szezon kötelező darabja! A virágmintás overálokés felső és nadrág szettek uralták a nyarat, viszont az ősz a kevésbé harsány mintákat, és az egyszínű, különleges tervezésű overálokat részesíti előnyben.

A hideg napok megérkeztek, ezért a kedvenc kabátunkba már bele is ugrottunk. A plüss kabátokért minden divatimádó megőrül. Ezért fontos, hogy legyen legalább egy darab a szekrényedben a laza napokra. Az egyszerű tervezésű bőrkabát kötelező darab. Ha már megvan a klasszikus fekete színű, engedj meg magadnak egy őrült színt is. Barna bőrkabát, rózsaszín vagy zöld talán – melyiket választod?

Végül szeretnénk bemutatni a kombinációk királynőjét minden alkalomra – farmer, fehér bodyval és sportcipővel! Add hozzá ezt a bőrkabátot és egy táskást, és már készen is leszel arra, hogy megnyerd az utcai divatbemutatót!

Ha tetszenek azok a darabok, amiket bemutattunk, akkor gyorsan nézd meg virtuális polcainkat és rendeld meg a kedvenc darabjaidat. Előkészítettünk számodra 5% KEDVEZMÉNYT MINDENRE, amit akkor kapsz meg, ha használod a BLOG5 kupont a vásárlás végén!!