Ha visszatekintünk a múltbéli divatra, észrevehetjük, hogy a fókusz főként a soványokra készült ruhadarabokon volt. Az elmúlt évek során növekedést tapasztalhatunk a nagyméretű modellek alkalmazásában. És mi is részese vagyunk ennek a trendnek, ezért ajánlatunkban NAGYMÉRETŰ darabok is megjelennek, mint különleges kínálat. Készen állsz betekinteni az új trendi ruhák tengerébe?

Már tudod, hogy ajánlatunkban elrejtettünk ruhákat moletteknek. Nem tudjuk eléggé kifejezni, hogy mindenki számára található valami. Alsóneműtől kezdve, a pólókon át, nadrágok, ruhák és fürdőruhákon keresztül bármi. Általában azt gondoljuk, hogy a nagyméretű ruhák unalmasak és nem vonzóak, de új kollekciónk az ellenkezőjét bizonyítja.

Az ünnepek és események szezonja van, és biztos kaptál már esküvői, születésnapi vagy egyéb alkalomra meghívót. És ha ezek az események megörökítésre kerülnek, akkor szükséged van egy fényűző ruhára! Szeretnénk kiemelni a ruháinkat moletteknek. Egyedi tervezés, csipkebetét részletekkel, cirkónia és fodrok amik örömet fognak okozni még a legigényesebbeknek is. Meg kell említenünk, hogy a sötét színek optikailag karcsúsítanak, de ne hagyd, hogy ez megakadályozzon abban, hogy másféle színt is válassz!

Különösen örülünk ennek a nyárnak! És minden nap közelebb és közelebb kerül. És hogy készen állj a nyárra, be kell szerezned a kedvenc fürdőruhádat időben. A fürdőruhák moletteknek a kollekciónkban játszanak a mintákkal, formákkal és gondosan kiemelika nőiesség minden báját. Akár bikini, tankini vagy monokini típust kedveled, kollekciónkban megtalálod a megfelelő fürdőruhát. Ez a fürdőruha fog elkísérni az első reggeli kávétól a tengernél, egész nap a parton fekve az esti szórakozásig, amikor egy könnyed strandruhát veszel fel rá. Ez azt jelenti, hogy az új fürdőruhában a pihentető nyaralásod elkezdődhet!

Még nem nézted meg az új NAGYMÉRETŰ kollekciónkat? Akkor siess, amíg készleten van a méretedben!