A szalagavató bál nagyon fontos pillanat minden lány életében.Várhatóan izgalmas lesz, és a ruha amire különleges figyelem irányul. A cipők, ékszerek és hajstílus is fontos, de a ruha a bál főpontja! Hónapokkal előtte kiválasztjuk, hogy feledhetetlen legyen minden lépés a bálon. Ezért kiváncsiak vagyunk – kiválasztottad már a szalagavatós ruhádat?Ha még nem, ne aggódj, itt vagyunk, hogy segítsünk!

Előkészítettünk egy áttekintést a trendi modellekből. És ajánlatunkban még több ruhát találsz az elegánstól, a klasszikustól a rendkívül kifinomultig. A tökéletes ruhát keresed és szép pillanokat fogsz eltölteni, miért ne kezdenéd velünk az utat.

A lenyűgöző megjelenésért, válassz hosszú sellő ruhát. A ruhán lévő részletek vagy részletek amiket kombinálsz vele színházi belépőt fognak biztosítani, és mindenki lélegzetét el fogod venni egy pillanat alatt. Ezeknél a ruháknál nem a szín választása a fontos, hanem az, hogy mosoly legyen rajtad!

Csillám, csillám, csillám! Enélkül nem telhet el életed ünnepi pillanata. Még amikor a szalagavatós ruhádat választod ki is. Ez a te napod, és a nap amikor ragyognod kell. És ha a csillám tud segíteni – miért ne használjuk ki? Ha egy csillámos ruhát választasz, legyél óvatos a hajstílussal és divat kiegészítőkkel, kevésbé kiemeltek kell, hogy legyenek.

A rövid ruhák kedvelt viseletek a szalagavatóra is. Tedd érdekes darabbá vidám színekkel és mintákkal ami egyszerre kiemeli a finom de játékos oldaladat. Kombináld kényelmes cipővel és a szórakozás egész éjszaka tartani fog.

Nem lehetsz bálkirálynő ha nem követed a divat trendeket! Ezért ne hagyd ki a ruhákat széles ujakkal, csipkével és fodrokkal. Az idei divat trendek kiemelik a nőies szépséget és érzékiséget, ezért használd őket a lehető legtöbb mértékig. És ki tudja, talán a királyoddal is találkozol. ;)

A szalagavató bál egy olyan alkalom egyike, ahol ragyognod kell teljes dicsőségedben. Ezért ne hagyd ki a tökéletes báli ruha választását most, hiszen ezekre az emlékekre mindig örömmel fogsz visszatekinteni.

És most egy gyors betekintés estélyi ruha ajánlatunkba és fedezd fel mindegyiket.>> ALKALMI RUHA
>> ÉKSZER
>> FEHÉRNEMŰ- Plavky