A nyári szekrény még naprakész, de gondolnunk kell a következő szezonra is. Puha pulóverek, meleg ruhák, kardigánok, kötött ruhák... Mmmm, már érezzük az ősz illatát egy kicsit. És hogy minden darabot szuper utcai divat stílussá alakítsunk – adnod kell hozzá trendi cipőt!

A platformos sportcipő talán a legmenőbb sportcipő az őszi kombinációhoz! És amit különösen várunk, hogy a csíkok trendje folytatódik – ez alkalommal a platformon! A sportcipő teteje helyett, ez alkalommal, a tervezők a platformmal játszadoztak. A hangsúly a színekre van helyezve, és a természetes, valamint élénk színek kombinációja igazán tökéletes harmóniát teremt!

Még azok is, akik nem kedvelik az élén színeket, a sportos öltözékhez gyakran választanak nagyon intenzív színeket! Még többet adhatsz ezzel az öltözékedhez! Színes leggings és egyszínű sportcipő vagy őrült sportcipő és egyszínű sportos felső és nadrág szett? A kombinálási lehetőség végtelen. És ez alkalommal egy különleges tervezésű sportcipőt mutatunk be. Merész tervezés és még merészebb színek, és fő látványosság leszel az edzőteremben, futás és laza városi séta közben egyaránt.

Nehogy azt gondold, hogy ajánlatunk csak sportcipőket rejteget, szeretnénk bemutatni, hogy kínálatunkban található cipő minden alkalomra! Továbbá folyamatosan új cipőkkel lepünk meg. Lapos szandál, platformos szandál, vászoncipőtől a balerináig – mindegyik megtalálható nálunk! A vászoncipő igazi nyári siker, ha még nincs egy (vagy több) kedvenced, siess a webshopunkba és rendeld meg őket, amíg készleten vannak a méretedben! És ne felejtsd el azt, hogy a laza nyári kombinációkat kivéve, minden irodai öltözékhez hordhatod őket még ősszel is. Természetesen, minden üzletasszony kedvenc darabjával – a balerinával.

Tehát ne várd az új szezont felkészületlenül. Mert a trend alakítóknak már megvannak ezek a darabok, és a te szekrényed is várja őket!