Óh, végre itt a tavasz! Nap, virágok és még kevesebb rétegű öltözködés... Kell még ennél több? Tavasszal minden remek, kivéve amikor az idő meglep bennünket, ezért regggel felvesszük a legvastagabb csizmánkat, de délben már látjuk a bátrabbakat balerina cipőben. Szóval hogyan tudod megoldani a változó idő problémáját? Hmmm... szerintünk van megoldásunk – sportcipők!

Tehát mi megtaláltuk a megoldást a modern platformos cipőben! Elég meleg a hideg időre és elég könnyed a napos órákra. Továbbá számtalan öltözékkel kombinálhatod – a sportos stílsutól a laza öltözékig még az elegánsabb külsővel is.

Amit ki kell emelnünk az új kollekciónkból a platform mellett, az a tervezés. Az idei tavasz fantasztikus tervezéssel érkezett ami kiemeli a külsőt elkerülhetetlen részletekkel: metál, púderes és gyöngyházas színekkel, csíkokkal, érdekes fűzőkkel, cipzárral... Emiatt bele fogsz szeretni az új kollekciónkba azonnal.

Az idei tavasz abszolút sikerei a széles szatént cipőfűzők, amik jó ajándékok lehetnek, és igazán stílusos külsőt ad minden divat öltözékhez. Az ilyen öltözékek bevonásával a divat kinyilatkoztatásod egy teljesen más dimenzióba kerül. Szeretnénk kiemelni a modern cipők előnyét, ami a teherbírás. Legyen az iskolai vagy egyetemi, üzleti, séta, vásárlási, bármilyen tevékenység, vonzó megjelenést kapsz!

Fehér sportcipőket százfélekeppen viselhetünk. És azokban a pillanatokban, amikor nincs inspirációd az öltözékedhez - a fehér sportcipők, a farmer és a sima fehér ing vagy a felső csodákra képes! Ezért úgy döntöttünk, hogy ez minden divatimádó számára kötelező.

Tehát legyél gondtalan, vonzó és trendi új platformos cipődben!

- Plavky