A női táska egy csoda. Nincs olyan dolog, ami nem fér bele. Néha a nők több dolgot is beletesznek, mint amire szükségük van, ezért mindent beletesznek: ami kell, és ami nem. De ez nem számít, hiszen nem lehetünk táska nélkül! Akár kistáska, nagytáska, hátizsák, kézitáska, táskák, amiket szeretünk és mindegyiket akarjuk! Ezért fáradoztunk azon, hogy táskákat is adtunk ajánlatunkba, és meg fogsz értük őrülni amint meglátod őket!

Mielőtt bemutatjuk a teljes kollekciót, a figyelmedet a kistáskákra szeretnénk irányítani, amik megakadályoznak abban, hogy fölösleges dolgokat vigyél magaddal. Azokra a pillanatokra, amikor csak az alap dolgokat kell magaddal vinned – válassz egy kistáskát.

A kistáskák az új kollekcióból édesek, nőiesek és részletekkel díszítettek. Virágminta vagy szegecsek? Hmmm... Nos, mindkettő lehet, hiszen néha nőies szeretnél lenni, néha pedig inkább a rock'n'roll stílus mellett döntesz. Ehhez a szegecsek a legjobb részletek.

A vintage szerelmeseire is gondoltunk, és azokra is, akiknek a táskájuk az irodai stílushoz is illeni kell. Szóval kollekciónkból választhatsz semleges, pasztell vagy fekete színek közül, egyedi tervezéssel és érdekes részletekkel, a táskát már is az irodai öltözék fő elemévé varázsolja. És emellett a mérete biztosítja, hogy füzetet, dokumentumokat és még több személyes dolgot magaddal tudj vinni.

Szeretnénk kiemelni a piros női táskát, ami minden ruhadarab kombinációt egy különleges szintre emel. Akár egy nagy táskát, akár egy kistáskát vagy egy lakozzott piros táskát választasz, nem maradsz észrevétlen. És ahogy már tudod, a piros a szezon siker színe, ezért el kell gondolkodnod azon, hogy férne bele a piros szín a személyes stílusodba! Javaslatunk ezért – a piros táska!

Tudjuk, hogy a különböző ünneplések ideje lassan közeledik. És hogy minden minőségi divat kiegészítőt be tudj szerezni, igényesen kiválasztottunk néhány elegáns táska modellt. Ha már kiválasztottad az elegáns ruhát, akkor itt a megfelelő pillanat a hozzá illő táska megválasztására.

Nehogy azt gondold, hogy nem gondoltunk egyáltalán a laza mindennapi kombinációkra, egy kis részét most megmutatjuk, ami virtuális polcainkon rejtőzik. Bő táskát, vidám színek, tökéletes egy farmerral. Ezért kell gyorsan megvenned egy új táskát, és hívj meg egy barátnődet egy városi sétára az új táskáddal.

Tudjuk, hogy a választás nem könnyű... De kiválasztottad már az új kedvencedet?- Plavky