Miért szeretjük az őszt? Mert elővehetjük a szekrényből a meleg, kényelmes és puha darabokat. Óóóó igen, ez a megfelelő ideje a rétegek előkerülésének és a divatvilág felrázásának, hogy mindig trendin nézzünk ki.

Talán azon szerencsések közé tartozol, akik otthonról dolgoznak. Ebben az esetben a szekrényedben kell legyen egy pár jó leggings darab, amit tudsz kombinálni pulóverrel. Előnybe kerülnek az őrült mintájú pulóverek vagy pedig a túlméretezett pulóverek. Tehát az ilyen öltözék meleg kell legyen, de nem akadályozhat a mozgásban. Ha egy leggingszet és pulóvert vagy kapucnis pulóvert választasz az otthon végzett munkádhoz, mindig készen fogsz állni egy kis szünetre, hogy kávézz egyet vagy tegyél egy rövid sétát. És mindig stílusosan!

Ha az irodában is viselhetsz laza stílust, akkor a választásod egy érdekes tervezésű pulóverre fog esni. Ebben az esetben a hangsúly a nyitott vállakon vagy a hátul levő részleteken, illetve a fodrokon lesz. Az ilyen pulóverek szeretik a “vizeshatású” leggingszet, vagy a bőrhatásúleggingszet. A farmer egyszerűenimádjaőket!

Nemcsak a munkahelyen, hanem a szabadidődben is meg kell nyerned a divatszínt! Ezért idén ősszel trendi színű pulóvert kell választanod, farmert és mindehhez jár egy kardigán vagy egy sima kabát. A piros kabát vagy plüsskabátok a merészebbeknek valók. Vagy mi az ami igazán remek még az őszi öltözékhez? Ne feledkezz meg a csizmáról vagy bokacsizmáról sem, ezek adják a tökéletes “befejezést“ a kombinációknak.

Mielőtt befejeznénk, nem szabad elfelejtenünk a sportos stílust, ami előveszi a kapucnis pulóvereket. Ebben a szezonban az abszolút sikerek a hosszabb felsők, amik ruhaként viselkednek. Ha a kapucnis pulóver nem az első választásod, akkor biztosak vagyunk abban, hogy nem fogsz tudni ellenállni a kötött pulóver-ruháknak az új kollekcióból!

Ismételjük át – Mi kell legyen a ruhatárunkban ősszel? Kényelmes leggings, túlméretezett pulóver, parka kabát és téli cipő! És a téli kaland kezdődhet!