Úgy gondoljuk ,hogy mindanyian alig vártuk már ennek a trendnek a visszatértét.Nem kell külön beszélnünk róla ,mert beszél az magáról – bő szárú nadrágot szereti minden divat szerelmese! Ha Te is az egyike vagy azoknak akik alig várják a visszatérésüket ,akkor meg kell nézned hogy mi mivel kombináltuk azt.

Röviden emlékezzünk a farmer kezdetére ,ami a térdtől a bokáig ért .70-es években a hippik szerették viselni ,de röviddel ezután elterjedt az egész divat világba. Különböző bőszárú farmereket ismerünk,amik enyhén bővülnek , nem buknak át a cipő felett . Így a bő szárú farmerek amik elterjedtek alig takarták a cipőt......Természetessen akik extravagánsak voltak ,azok úgy viselték hogy nagymértékben betakarta a cipőjüket.

A bő szárú nadrágok egyik alapvető jellemzője ,hogy kiemelik a női alakot ,mivel jól illik a keskeny de a szélesebb csípőjű lányokhoz is .Mindkét esetben elegánsak ,mivel hangsúlyozzák a női test vonalait ,és vizuálisan megadják a szimetriát .Az elegáns alkalmakra is nagyon jól kombinálhatóak .

Bő szárú farmer mindennel kombinálható ,ezért is szeretjük őket annyirra !Ingek,puloverek és túlméretezett pulóverekkel is kombinálhatjuk ,semmivel se marad észrevétlen. Az ilyen fajta farmerek nem igényelnek sok kiegészítést,mivel a dizájn már önmagában is érdekes .Talán egy enyhe vágás a térdre ,vagy a színárnyalat változása lehet más. Egy dolog ami a bőszárú farmerhez mindenképpen kell ,egy érdekes táska.

Annak ellenére hogy várjuk a kultusz darab visszatértét ,nem szabad elfelejtenünk azt, hogy farmerből mégmindig több trendnek kell lennie ,mint pl.az állatok nyomtatása a farmerra. És a magas derekú farmer is nagyon elegáns még az üzleti életben is.

Mi nem akarunk sietettni ,de mihelyt a bő szárú farmer felkerül a virtuális polcra ,azonnal bestseller lesz. És mi nem szeretnénk ha a kedvenc bőszárú farmered nélkül maradnál – úgy hogy iparkodj !