Idén a nyár hosszú volt és meleg, ezért meglepetésként ért, hogy a szandálunkból melegebb cipőbe kellett ugrani. Ha azok közé tartozol, akik nem voltak felkészülve az átmeneti időszakra, nálunk található az utolsó pillanatos megoldás – tekintsük meg a trendi téli cipőket, amiket megragadhatsz új kollekciónkban!

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy a téli csizmák a remek utcai divatstílus öltözékeinek részesei legyenek. De lehetséges és stílusos! Javaslatunk: fekete harisnya, túlméretezett pulóver, kötött térdzokni és piros csizma.

A műszőrme részlet mindig szívesen fogadott minden kombinációban! Ezért a 2018-as ősz/tél kollekcióban találni fogsz szőrmés részleteket téli kabátokon, parka kabátokon, bőrkabátokon és cipőkön. A szőrme egy olyan részlet, ami érdékessé és fiatalossá teszi az öltözéked. Emiatt DIVATOS a vastag talp és meleg szőrme, de a fűzők és csatok is stílusosak még a túracipőkön is. És a színek? Mindenhol színeket akarunk látni. A természetestől az élénk pirosig.

Ha téli cipőről van szó, gyakran az alkalmasságot helyezzük előtérbe az esztétikusság helyett. De idén nem kell, hogy így legyen! Idén ultra népszerű a sikeres trendalakítók között a végig-fűzős cipő. Legyen az robosztus téli cipő vagy finomabb modell, a végig-fűzős részlet must have!

Idén megőrülünk a csizmákért! Hidegebb napokban kombinálhatjuk mini szoknyával, vastag zoknical és élénk színű kabátokkal. És egy érdekes mintájú sál kerekké teszi a teljes stílust.

Tekintettel arra, hogy a téli légkör megdöbbentett minket, fontos tudni, hogy milyen öltözékek követik azt. Természetesen nem szeretnénk, hogy megfázz hűvösebb időben, ezért azt javasoljuk, hogy az új cipődet a minőség, tartósság és trend alapján válaszd ki. Így tovább tudsz kint maradni, és hibátlanul fogsz kinézni!