0629 998 619     Elérhetőség

0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Üdvözöljük a Manzara webáruhazban. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.manzara.hu elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő általi használatának feltételeit. Az Eladó fenntartja magának a feltételek változási jogát.

Megrendelés és fizetési informaciók

A Vásárló a megrendelését a Manzara webáruházban a megvásárolni kívánt termékeket mint regisztrált felhasználó vagy vendégként tudja leadni. A rendelés elektroniskusan tárolt szerveren, és rendelkezésre áll a Vásárlónak az Eladó központjában. A leadot rendelésével a Vásárló teljesen tisztában van és egyetért az általános szerződési feltételekel.

A Manzara webáruhazban egyenlőre csak utánvétes fizetésre van lehetőség. Hitelkártyák ( A pénz nem kerül levonásra a kártyáról az áru küldése előtt. 24 hónapos garanciát is.)

Árak:

A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre.
Különleges ajánlatok érvényesek a készletek kimerüléséig.
Az Eladó fenntartja magának az árváltozási jogát.

Szállitási informaciók

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal a webáruházban megrendelt termékeket a Manzara logisztikai partnere, a GLS Futárszolgálat (továbbiakban: GLS) szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. A kézbesítés várható időpontjáról (három óra időintervallum pontossággal) a futárszolgálat e-mail-ben értesíti a Vásárlót a kiszállítás napján a reggeli órákban.

Szállitási határidő: 2-3 munkanap.
Szállitási dij: 990 Ft.
14.990 Ft felet a szállitás ingyenes:

Csere- és visszavásárlási lehetőség, elállási jog

A Manzara webáruhazban nyugodtan rendelhet! Cégünk minden termékére teljes körű csere - és visszavásárlási lehetőséget biztosít az alábbiak szerint:

Amennyiben a Manzara által küldött termék nem nyerné el a Vásáró tetszését vagy bármely más okból így dönt, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Vevőnek a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Vásárló vagy a Vásárló által megjelölt, a szállítótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A Vásárló köteles az árut normál belföldi csomagként, saját költségén visszajuttatni az alábbi címre: GIBON d.o.o, 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2. (utánvétes, illetve portós csomagot Manzara nem áll módjában átvenni). A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli.

A visszafizetendő összeget az Eladó csak és kizárólag bankszámlára utalja vissza.

 

GIBON D.O.O., Plemljeva 8, 1210 Lj

string(32) "0BCA48C6165BB32F71956F418D7C3373"